TULIPOI

Torstaisin 24.1-9.6.2022

klo 19-20
 

Poin pyöritys on tulinen, näyttävä ja hypnotisoiva harrastus! Lisäksi se on myös loistava tapa liikkua, parantaa koordinaatiokykyä, keskittymistä, tasapainoa sekä pitää hauskaa.  Poi on alun perin lähtöisin Maorien rituaalitansseista, mutta se tunnetaan nykypäivänä suosittuna flow-taide välineenä. Poita löytyykin monenlaisessa muodossa, joista kenties tunnetuimpana se on tuliesiintymisessä, jossa esiintyjä pyörittää käsissään kahta ketjua, joiden toisissa päissä on palava tuli.

Poin pyörityksessä välinetekniikka sidotaan erilaisiksi sarjoiksi ja yhdistetään omaan persoonalliseen liikekieleen, joka muodostaa pyörittäjän oman liikevirtauksen eli Flow'n.  Tyylejä onkin siis yhtä monta kuin pyörittäjiäkin. 

KURSSISISÄLTÖ

Tulipoikurssilla keskitytään harjoitteisiin, temppuihin sekä temppusarjoihin, jotka soveltuvat etenkin tulipoille. 
Kurssiopetus järjestetään sisällä ja harjoituksissa käytetään harjoituspoita (ilman tulta).
 Kevätkauden aikana kurssiin sisältyvät myös kaksi tulikokeilua, joiden päivämäärät sovitaan yhdessä tunnilla. Saat erillisen ohjeistuksen tulikokeilua varten.
 

TASO

Alkeet-alkeisjatko. Kurssin vaikeustaso määräytyy osallistujien tason mukaan. Kurssin aikana koostamme erilaisia tulipoi-comboja ja etenemme ryhmän tason mukaisesti. Harjoitteista löytyy sekä helpompia että haastavampia versioita, joten voit tulla mukaan vaikka poi välineenä olisikin sinulle suht uusi tuttavuus.

OHJAAJA

Kurssiohjaajana toimii ammattitulitaiteilija Katra Solopuro, jolla on yli 15 vuoden kokemus tulenkäsittelystä sekä esiintymisestä kansainvälisillä lavoilla. Ohjaaja on vakuutettu ja  omaa voimassa olevan tulityökortin.
 

HINTA
190 € (sis.alv 10%) 

Kausi on mahdollista maksaa kahdessa erässä laskulla tai yhdessä erässä verkkomaksuna ennakkoon.

ILMOITTAUDU

POITEKNIIKKA 

Keskiviikkoisin 16.2.-1.6.2022

klo 19-20

Poi-tekniikan mestari Dima (ifessik) ohjaa Lumina Studiolla poi-tekniikan kurssia keskiviikkoisin klo 19-20. 
Jos haluat kehittää poi-tekniikkaasi seuraavalle tasolle, tämä kurssi soveltuu juuri sinulle. 


KURSSISISÄLTÖ
Kurssisisältö muodostuu kurssin osallistujien tason mukaisesti. Ohjelmistossa mm. heittoja, vierityksiä, kontaktipoita, tunnelpoita, polyrytmiikkaa, pyörähdyksiä, jalkatyötä,  liikkumista pyöritysten välillä sekä temppujen sitomista toisiinsa. Kurssin alussa voi myös esittää toiveita kurssisisältöön. Kevään kurssi järjestetään sisällä ja harjoituksissa käytetään harjoituspoita (ilman tulta). Lainapoit sisältyvät kurssiin.​ Kurssi painottuu tekniikkaharjoitteisiin ja comboihin eikä sisällä tulikokeilua.

Huom! Kurssin pääkieli englanti!

TASO

Kurssin vaikeustaso määräytyy osallistujien tason mukaan ja harjoitteita voidaan kustomoida oppilaan tason mukaan. Suosituksena kuitenkin, että väline olisi sinulle jo jonkin verran tuttu.

OHJAAJA

Dmitrii Rabtsevich, flow-taiteen maailmassa taiteilijanimeltään, ifessik. Uskomattoman monipuolinen flow-artisti ja poi-maailman vahva vaikuttaja. 

Tutustu Ifessikiin instagramissa 


 

HINTA
190 € (sis.alv 10%) 

Kausi on mahdollista maksaa kahdessa erässä laskulla tai yhdessä erässä verkkomaksuna ennakkoon.

  • Instagram