VANNETANSSI

Torstaisin 24.1.- 9.6.2022 - TÄYNNÄ

klo 18-19
 

Tule kokeilemaan vannetanssia rennossa ja mukavassa ilmapiirissä! 

 

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava vannetanssi on luova tapa kehittää koordinaatiota, polttaa kaloreita, metsästää keskivartalon syviä lihaksia sekä pitää hauskaa.  

Kurssit sisältävät lainavanteet tuntien ajaksi!

KURSSISISÄLTÖ

Kevään vannetanssikurssilla opettelemme vannetanssin tekniikkaa sekä helpohkoja sarjoja, jotka yhdistämme mukaansatempaavaan tanssikoreografiaan. Tunnin  sisällöstä puolet painottuu tekniikkaharjoitteisiin ja toinen puoli koreografiaan. 
 

TASO

Alkeet-alkeisjatko. Kurssin vaikeustaso määräytyy osallistujien tason mukaan. Kurssin aikana teemme erilaisia vannetanssiharjoitteita ja etenemme ryhmän tason mukaisesti. Harjoitteista löytyy sekä helpompia että haastavampia versioita, joten voit tulla mukaan vaikka vanne välineenä olisikin sinulle suht uusi tuttavuus.

OHJAAJA

Kurssiohjaajana toimii ammattitaiteilija Katra Solopuro, jolla on yli viidentoista vuoden kokemus vannekäsittelystä sekä esiintymisestä kansainvälisillä lavoilla. 
 

HINTA
190 € (sis.alv 10%) 

Kausi on mahdollista maksaa kahdessa erässä laskulla tai yhdessä erässä verkkomaksuna ennakkoon.

VANNETEKNIIKKA

Keskiviikkoisin 16.2.-1.6.2022

klo 18-19
 

Heini esiintyvästä Flow arts -ryhmä Uniasta saapuu ohjaamaan vannetekniikkaa Lumina Studiolle keskiviikkoisin klo 18-19!

 

KURSSISISÄLTÖ
Vannetekniikkaa rennolla asentella: comboja, temppuja ja temppupareja! Heinin vannetanssityyli näkyy myös hänen opetuksessaan ja tunnilla voidaankin valmistautua pitämään ennen kaikkea hauskaa, mutta samalla keskittymään ja haastamaan itseään. Temppujen yhdistäminen monitasoisiksi toimiviksi ja teknisiksi kokonaisuuksiksi eli komboiksi on ominta Heinin opetustyylille.

Tunneilla käydään läpi  näyttäviä, monipuolisia ja yllättäviäkin pareja erilaisista vannetanssiliikkeistä varioiden mm. wedgiet, escalatorit, heitot, rollaukset ja läpimenot. Keskitytään myös löytämään miten ne saadaan luonnollisesti osaksi jokaisen omaa flow’ta.


TASO
Tunnit sopivat parhaiten jo jonkin aikaa vannetanssia harrastaneille, mutta voit tulla rohkeasti myös haastamaan itseäsi.

 

Heini.jpg

OHJAAJA

Heini Puurtinen Flow arts -ryhmä Uniasta.
 

HINTA
190 € (sis.alv 10%) 

Kausi on mahdollista maksaa kahdessa erässä laskulla tai yhdessä erässä verkkomaksuna ennakkoon.