KATRA SOLOPURO

Lumina%20Logo%20ruksi_edited.png
P1300211_edited_edited_edited_edited.jpg

Olen monipuolinen artisti, jonka työssä ja rakkaudessa yhdistyvät  sirkusesiintyminen, musiikki, laulajan työ, teatteri sekä ohjaustyö. Olen tehnyt työtä taiteen ammattikentällä vuodesta 2007 lähtien ja tänä aikana tutustunut kulttuurialan monimuotoisiin rakenteisiin ja tuotantoihin monen erilaisen näkökulman sekä taiteenalan kautta. Olen toiminut tuottajana kansainvälisessä showtuotanto-yrityksessä sekä ammattiesiintyjänä maailmanlaajuisissa showproduktioissa

mm. Usassa, Arabiemiraateisssa, Turkissa, Meksikossa, Kiinassa, Intiassa, Saksassa, Turkmenistanissa, Ranskassa  sekä sadoissa tapahtumissa Suomessa.

Olen tehnyt työtä myös mm. ammattinäyttelijänä Tampereen teatterin Cats-musikaalissa,  toiminut lasten liikunnanohjaajana sekä vetänyt sirkustyöpajoja aikuisille ja nuorille. 

 

Monipuolisen taiteenalan työkokemuksen lisäksi olen valmistunut musiikkiteatterin ammattilaiseksi, ja minulla on sekä esittävän taiteen että kulttuurituottajan korkeakoulututkinnot. Olen esiintynyt, tuottanut ja opiskellut kulttuurialaa ja sen myötä oppinut ymmärtämään, kuinka taide, yhteinen tekeminen ja luovuus ovat elintärkeitä tekijöitä yhteiskunnan ja yksilön hyvinvoinnin sekä menestyksen edistämisessä.

OHJAUSTUNNIT

Vannetanssi 1,2,3

Poi 1,2,3

SOSIAALINEN MEDIA

  • Instagram