GOTHIC & METAL BELLY DANCE

Gothic & Metal Belly Dance on nimensä mukaisesti vatsatanssia metallimusiikkiin goottiesteettisellä fiiliksellä maustettuna. Se on noin 1990 -luvulla alkunsa saanut vatsatanssin fuusio tyylisuuntaus, jossa teemoina ovat glitterin ja kimalluksen sijaan kuolema, draama ja kauhu. Tyylisuunnassa on myös fantasia elementtejä. Tunneilla tanssimme vatsatanssia fuusioiden hyödyntäen mm. itämaisesta tanssista ja tribal fusionista tuttua tanssitekniikkaa. Tanssilajina vatsatanssi on tunnetusti aaltomaista, värisevää ja sensuellia, mutta myöskin teRävää ja aksentoitua. Lajille ominaista on isolaatiotekniikka eli kehon eri osien erottelu toisistaan. Liikekieleltään laji mielletään käärmemäiseksi, ylvääksi, mystiseksi, naiselliseksi ja luovaksi. Tämä laji sopii ihan kaikille!

Kurssit ohjaa gothic & metal belly dance artisti Satu Eterna. Hän on ollut tämän tyylisuunnan parissa jo vuodesta 2014, mutta tanssitaustaa löytyy useammasta eri lajista pidemmältä ajalta. Vatsatanssin pariin Satu päätyi vuonna 2008 ja sillä tiellä hän on vankasti pysynyt. Tanssijana hän on tunnettu dramaattisesta tyylistään ja hän rakastaa kertoa tarinoita tanssin kautta. Opettajana hän on rauhallinen, mutta rento ja hän kannustaa oppilaitaan löytämään oman tapansa ilmaista itseään tanssin avulla.

ALKEET 2 - JATKORYHMÄ KEVÄTKAUDELLE

Sunnuntaisin 15.8-19.12.2021

klo 18:30-19:30

 

Gothic & metal belly dance Alkeet 2 on jatkoa kevään 2021 viikkotunneille. Kertaamme ja sovellamme jo opittua, mutta lisää uutta on myös luvassa! Kurssin aikana luomme täyspitkän koreografian, jota työstämme koko kauden ajan tekniikkaharjoitusten ohella. 

 

TASO: Alkeisjatko. Vähintään 6kk aiempi kokemus vatsatanssista. 

KAUDEN HINTA: 187€

(sis. 17 viikkotuntia 15.8.2021-19.12.2021, tunteja ei pidetä 12.9 eikä 31.10)

Kausi on mahdollista maksaa kahdessa erässä. 

Mukaan voit myös tulla kertamaksulla 15e/h edellyttäen, että kauden minimioppilas määrä tulee täyteen.