GOTHIC & METAL BELLY DANCE

126931785_10224518711184063_152404619731

SYKSYLLÄ  SUUREN SUOSION SAANUT

GOTHIC & BELLY DANCE  NYT VIIKKOTUNTEINA!

Gothic & Metal Belly Dance alkeet starttaavat sunnuntaina 17.1.2021 Lumina Studiolla!

Kevätkausi on jatkoa syksyn 2020 tiiviskursseille, mutta mukaan voit tulla, vaikkei kokemusta lajista vielä olisikaan! Tunnit ovat suunnattu alkeistasolle, joten et tarvitse kokemusta entuudestaan.

Kevätkaudella kertaamme tiiviskursseilla opittuja liikkeitä ja opettelemme paljon lisää! Opit mm. vahvoja aksentteja, soljuvaa käärmemäistä liikettä, lattiatekniikkaa, värinöitä, tilassa liikkumista sekä tyylisuunnalle ominaista tulkintaa ja musikaalisuutta!

Gothic & Metal Belly Dance on nimensä mukaisesti vatsatanssia metallimusiikkiin goottiesteettisellä fiiliksellä maustettuna. Se on noin 1990 -luvulla alkunsa saanut vatsatanssin fuusio tyylisuuntaus, jossa teemoina ovat glitterin ja kimalluksen sijaan kuolema, mystisyys, draama ja kauhu. Tyyli pohjautuu klassiseen itämaiseen tanssiin, mutta vaikutteita näkyy myös mm. tribal fusionista ja muista tanssilajeista. Tyylisuunta on vahvasti fantasiahenkinen.

Vatsatanssi itsessään on paljon muutakin kuin "vatsalla tanssimista". Lajissa käytetään eri kehonosien isolaatiotekniikoita ja vahvoja aksentteja. Tunnetuin laji on naisellisesta ja käärmemäisestä liikekielestään. Tanssi on sopivasti haastavaa ja se sopii kaikille!

Opettajana kevätkaudella toimii Satu "Zombieca" Räisänen. Hänellä on taustaa useista eri tanssilajeista, mm. baletista ja nykytanssista, mutta itämaisen tanssin pariin hän päätyi vuonna 2008. Zombieca harrasti vuosia itämaista tanssia ja päätyi myöhemmin tribal fusionin ja FCBD:n pariin. Vuonna 2014 hän löysi oman tyylinsä ja alkoi esittää vatsatanssia metallimusiikkiin. Zombieca on tunnettu dramaattisesta liikekielestään, jossa on vaikutteita modernista itämaisesta tanssista ja tribal fusionista. Opettajana hän kannustaa jokaista olemaan oma itsensä ja tulkitsemaan musiikkia omalla tavallaan.

TASO

Alkeet/alkeisjatko

KAUDEN HINTA

187€
 

AIKATAULU

Sunnuntai 17.1-30.5.2021

klo 18:00-19:00,

sis. 17 viikkotuntia

Tunteja ei pidetä 4.4 eikä 9.5


Kausi on mahdollista maksaa kahdessa erässä. Mukaan voit myös tulla kertamaksulla 15e/h edellyttäen, että kauden minimioppilas määrä tulee täyteen.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse raisanen.satu@gmail.com viimeistään 10.1.2021 mennessä.
Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Seuraamme aktiivisesti koronavirukseen liittyviä suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti. Tunneille otetaan max 10 henkeä, jotta turvavälit on mahdollista säilyttää.

Lisäinfoa kurssista

raisanen.satu@gmail.com