top of page

LAJIKUVAUKSET

TUTUSTU LAJEIHIN 

POI

Poin pyöritys on tulinen, näyttävä ja hypnotisoiva harrastus!
Lisäksi se on myös loistava tapa liikkua, parantaa koordinaatiokykyä, keskittymistä, tasapainoa sekä pitää hauskaa.  
Poi on alun perin lähtöisin Maorien rituaalitansseista, mutta se tunnetaan nykypäivänä suosittuna flow-taide välineenä. Poita löytyykin monenlaisessa muodossa, joista kenties tunnetuimpana se on tuliesiintymisessä, jossa esiintyjä pyörittää käsissään kahta ketjua, joiden toisissa päissä on palava tuli. Nykypäivänä poi on myös erittäin suosittu valo- sekä jongleerausväline.

Poin pyörityksessä välinetekniikka sidotaan erilaisiksi sarjoiksi ja yhdistetään omaan persoonalliseen liikekieleen, joka muodostaa pyörittäjän oman liikevirtauksen eli Flow'n.  Tyylejä onkin siis yhtä monta kuin pyörittäjiäkin.  

VANNE

Tule kokeilemaan vannetanssia rennossa ja mukavassa ilmapiirissä! 

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava vannetanssi on luova tapa kehittää koordinaatiota, polttaa kaloreita, metsästää keskivartalon syviä lihaksia sekä pitää hauskaa. 

VIUHKA

Viuhka (Fans) on näyttävä flow-väline, jonka temppu-ja liikerepertuaari on lähes rajaton.  Käsissä pidettävä viuhkanmallinen muoto soveltuu niin  jongleriaan,  välinemanipulaatioon kuin tanssiinkin ja parhaimmillaan viuhka-flow onkin näiden yhdistelmää.
 

bottom of page