SÄÄNNÖT

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kaavakkeella, joka löytyy kotisivuilta. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tekemä. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuessaan asiakas hyväksyy Lumina studion säännöt. Saat kurssi-ilmoittautumiseen vahvistuksen, kun kurssin minimiosallistujamäärä täyttyy. Jos kurssi perutaan kesken kauden mm. epidemian vuoksi, laskutetaan kurssista peruuntumispäivään saakka toteutuneet tunnit. Voit tiedustella vapaita paikkoja sähköpostitse katra@luminaproductions.fi

 

KURSSIMAKSUT

Kurssimaksut laskutetaan kurssin alussa sähköpostitse, joko yhdessä tai kahdessa osassa. 7 pv netto. Lumina Studio lähettää laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Maksumuistutuksesta peritään 5 euron lisämaksu ja korkolain mukainen viivästyskorko. Kurssin voi maksaa myös kortila paikan päällä tai verkkomaksulla.

 

PERUUTUKSET JA POISSAOLOT

Tilapäisiä poissaoloja voi korvata osallistumalla saman kauden vastaavan tasoiselle tunnille. Tunnin voi korvata myös eri lajin tunnilla. Korvaustunnille tulee ilmoittautua erikseen. Lumina Studio ei korvaa tunteja, jotka ovat asiakkaasta johtuvasta syystä jääneet käyttämättä. Pitkäaikaiset sairastapaukset (yli 4 vk käsitellään erikseen). Mikäli valtio määrää koronan tai muun tautiepidemian vuoksi rajoituksia studion toimintaan, tunnit siirretään myöhempään ajankohtaan.

Ohjaajan sairastapauksessa tunnille pyritään järjestämään sijainen tai tunti korvataan myöhempänä ajankohtana.

 

TIEDOTUS

Lumina Studio tiedottaa toiminnasta sähköpostitse, sosiaalisen median, kotisivujen sekä ryhmien omien whatsapp-ryhmien kautta.

 

VAKUUTUKSET

Lumina Studio ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana. Suosittelemme kurssilaisille omaa henkilökohtaista vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.

 

MARKKINOINTI

Lumina Studiolla on oikeus käyttää tunneilla ja workshopeissa otettuja valokuvia ja videoita Lumina Studion sosiaalisessa mediassa, kotisivuilla sekä markkinoinnissa.

 

KURSSIMATERIAALIT

Tunneilla valmistettuja koreografioita ei saa esittää ilman koreografin lupaa.

 

ASIAKASTIEDOT

Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.. Tietosuojarekisteri on luettavissa täällä.

Lumina%20Logo%20ruksi_edited.png
Lumina%20Logo%20ruksi_edited.png
Lumina%20Logo%20ruksi_edited.png
Lumina%20Logo%20ruksi_edited.png
Lumina%20Logo%20ruksi_edited.png
Lumina%20Logo%20ruksi_edited.png
Lumina%20Logo%20ruksi_edited.png
Lumina%20Logo%20ruksi_edited.png