TULIPOI

LIEKEHTIVÄ UUSI HARRASTUS!​

Etsitkö uutta mielenkiintoista harrastusta?

 Tule kokeilemaan tulipoita!

Poin pyöritys on loistava tapa liikkua, parantaa koordinaatiokykyä, keskittymistä, tasapainoa sekä pitää hauskaa ja tuli itsessään on näyttävä sekä hypnotisoiva elementti!

Poi on alun perin lähtöisin Maorien rituaalitansseista, mutta se tunnetaan nykypäivänä suosittuna flow-taide välineenä. Poita löytyykin monenlaisessa muodossa, joista tunnetuimpana se on tuliesiintymisessä, jossa esiintyjä pyörittää käsissään kahta ketjua, joiden toisissa päissä on palava tuli.

Poi- tunnit järjestetään sisällä ja harjoituksissa käytetään harjoituspoita (ei tulta).

 Jokaiseen poi-kurssiin sisältyy kaksi tuliharjoitusta, jossa liikkeitä pääsee kokeilemaan tulien kanssa ulkona. 

POI 1

Tässä workshopissa et tarvitse aiempaa kokemusta poin pyörityksestä vaan lähdemme liikkeelle pyörityksen alkeista. Harjoittelemme poin pyörityksen tekniikkaa, jonka yhdistämme kevään aikana helppoihin sarjoihin ja nidomme koreografiaksi.

POI 2

Poi 2 on suunnattu jo jonkin verran poita pyörittäneille. Suosituksena on, että hallitset eteen-ja taaksepäin weivin sekä perhoset sisään ja  ulos (forward & reverse weave, butterfly inwards/outwards).  Kurssin aikana harjoittelemme poi-tekniikkaa, jonka yhdistämme laajempiin sarjoihin ja nidomme koreografiaksi.